Busreis naar diergaarde blijdorp

4 augustus 2023

Wij hadden een volle bus, 59 personen.  Ook verschillende uit Noorden Koggenland.  We hadden afgesproken dat iedereen om kwart voor acht aanwezig moest zijn, zodat wij op tijd konden vertrekken. 

Nadat iedereen op zijn plaats zat, zijn we om 7.55 uur vertrokken richting Rotterdam. Omdat er geen files waren, konden we lekker door rijden en waren dan ook een kwartier eerder bij de koffie-stop. Dat was deze keer bij het Malieveld in een restaurant. Hier kregen wij 2 maal koffie met een heerlijke appelpunt met slagroom. Bij het vertrek kregen wij allemaal een zakje met drie Haagse hopjes, hetgeen wij erg leuk vonden.

Daarna weer verder met de bus naar Rotterdam.  Wij kwamen om kwart voor elf bij Blijdorp aan en konden we eindelijk de familie opzoeken.

Naar ons gevoel was de tijd veel tekort om alles te zien,  Het is ook zo groot en mooi. Iedereen heeft er van genoten. De verhalen kwamen wel los in de bus. Om 16.00 uur reden wij weer richting huis. Nadat ik (Riet) nog even een praatje gehouden had en iedereen bedankte, ook de deelnemers uit Noorden Koggenland, ging Marjan nog even met de snoepdoos rond (dat hoort bij een busreisje).

Om ongeveer 17.00 uur waren wij in Wognum bij restaurant Stam

Hier hebben wij heerlijk gegeten lekkere soep, ossenhaas met champignonsaus, verschillende groenten en aardappeltjes. Als dessert kregen wij een lekkere coupe ijs.

 

Moe en voldaan gingen wij naar Medemblik waar wij om half  acht aankwamen. Het was dus een geslaagde dag.

 

De evenementencommissie van de SVM in Medemblik

Marjan en Riet